Trouwpak / Smoking

Trouwpak

Freek Nietsch Mannenmode Casual & Business kleedt al meer dan vijftig jaar mannen die iets moois willen hebben, die zich willen onderscheiden. Wij luisteren naar de wensen en geven u het beste advies. Samen doorlopen wij dit bijzondere traject, aanpassingen verwerken wij en enkele werkdagen later word het trouwpak nogmaals doorgepast ter controle van hetgeen dat uitgevoerd is. Een zeer effectieve manier van werken dat wij al jaren gewend zijn!

Ook vind u bij ons een groot aanbod aan prachtige dress shirts uitgevoerd met enkele of dubbele manchet van slim fit tot regular fit pasvormen. Stropdassen zijn weer helemaal terug en ook daar kunnen wij u het juiste advies voor geven. 

Smoking

Een smoking (tuxedo) is een twee- of driedelig pak en is doorgaans zwart, echter zijn er tegenwoordig ook smokings in andere kleuren. Op een uitnodiging zie je voor een gala of bruiloft meestal de term Black Tie, Cravate noir of Avondkleding voorgeschreven. Diverse pasvormen zijn hierin beschikbaar. Tevens kunnen wij u voorzien van het beste smokingshirt en strik.